- O NAMA-

 

 
Ovako je sve počelo...
 
Dve sestre rade zajedno u svom salonu lepote, okružene skupim, ekskluzivnim proizvodima. One vide rezultate, ali osećaju da nešto nedostaje...jednostavnost! Želja da se stvori nešto od neprerađenog bilja i nerafinisanih biljnih ulja koje nam je sama priroda podarila, pretvorila se u omiljenu razonodu.
 
Ručno branje cvetova, lekovitog bilja, mešanje ulja, topljenje pčelinjeg voska, nekoliko kapi eteričnog ulja, okružene opojnim mirisima, mnogo pokušaja i po koja greška…Iz svega toga proisteklo je čvrsto uverenje da priroda poseduje svako rešenje za negu naše kože.  Sabi Handmade proizvodi su nastali iz ljubavi. Inspirisane prirodom, motivisane jednostavnošću, preuzele smo na sebe odgovornost da stvorimo nešto u šta verujemo svim srcem.
 
Odlučile smo da zakoračimo u kompleksni svet kozmetologije zasnovane na moćima prirode, da izrazimo sebe i podelimo naše proizvode sa drugima.  Verujemo da je koža veza između unutrašnje i spoljašnje lepote. Zato je potrebno nanositi na telo nešto što će podržati celokupno zdravlje uma, tela i duha. Napravljeni od najkvalitetnijih sastojaka, od kojih su neki čak gajeni u našim baštama, sa vama delimo našu ljubav prema prirodi i njenoj sposobnosti da neverovatno poboljša lepotu i omogući vašoj individualnosti da isijava. Naši proizvodi ne sadrže toksične hemikalije, iritanse ili konzervanse. Nastojimo da održimo prirodan efekat biljnih sastojaka, te su stoga naši proizvodi proizvedeni u malim serijama, čime se čuva njihova delotvornost i svežina.
 
Svoje znanje i iskustvo na polju aromakozmetike, prenele smo i na naš rad sa klijentima!  U intimnoj atmosferi našeg studija nudimo i potpuno prirodne tretmane lica, tela i masaže. Individualni pristup nam je najbitniji, pa se pored Sabi Handmade proizvoda, za svaki tretman pripremaju biljna pakovanja, sveže maske sa organskim avokadom, medom, glinom, itd. u zavisnosti od stanja kože. Rezultati su zadivljujući!
 
 

 

KONTAKTIRAJTE NAS

 

              063/20-50-40

              064/204-2006

 

               sabi.handmade@gmail.com

 

 

PRATITE NAS:  

 

 

Prijavite se za Obaveštenja

0
Sabi Handmade

 

    Natural & Handmade

  Skin Care

|