- USLOVI KUPOVINE -

 

 

 

NAČINI PLAĆANJA

 

  • Plaćanje pouzećem - za fizička lica plaćanje se vrši pri isporuci na adresu i to u gotovini. Kuriru plaćate kupljene artikle i troškove dostave

 

NAČIN ISPORUKE

 

Isporuka proizvoda vrši se u okviru teritorije Republike Srbije.

 

Proizvodi se dostavljaju odmah po obradi. Sve porudžbine biće obrađene i isporučene u roku od 2 dana od prijema narudžbine putem profesionalne kurirske službe POST EXPRESS.

 

Za porudžbine čija vrednost je ispod 1 500 dinara troškovi će biti naplaćeni po važećem cenovniku kuriske službe, a za porudžbine čija je vrednost preko 1 500 dinara troškovi dostave su besplatni.

 

 * kupac je u obavezi da plati kurirskoj službi za servis otkupnine kada primi paket.

 

Cenu isporuke možete pogledati na zvaničnom cenovniku klikom 

 

USLOVI KUPOVINE

 

Ovim uslovima i pravima korištenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

 

Opšti uslovi

  • Nakon prijema porudžbine putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši potvrdu putem telefonskog poziva ili email-om u roku od 24h.

  • Nakon potvrde porudžbine od strane kupca, porudžbine je neopoziva.

  • Prodavac se obavezuje da poručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku

  • U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde porudžbine ili putem email-a.

  • Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene porudžbine.

 

Garancija kvaliteta

 

Prodavac garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu.

* Ispravnost proizvoda ispitao Zavod za javno zdravlje, po članu 106 Pravilnika o uslovima u pogledu zdravstvene ispravnosti predmeta opšte upotrebe koji se mogu stavljati u    promet (Sl. list SFRJ broj 26/83, 61/84, 56/86, 50/89 i 18/91)

Reklamacije i povraćaj robe

 

U slučaju nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim odnosno deklarisanim karakteristikama kvaliteta proizvoda zamenićemo proizvod, a sve troškove zamene snosi Sabi handmade. Da bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke dužnost kupca je da izvrši pregled pošiljke i da ukaže kuriru na eventualna mehanička oštećenja i sačini zapisnik. Garancija ne važi u slučaju oštećenja nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

 

Privatnost podataka

 

Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine. Obavezujemo se da ćemo čuvati Vašu privatnost i da prikupljene podatke nećemo koristiti ni u koje druge svrhe.

 

Ograničenje odgovornosti

 

Vi shvatate i prihvatate da sabihandmade.com može imati greške u funkcionisanju, projektne greške ili druge probleme i da ne preuzima odgovornost za bilo kakve štete prouzrokovane samim proizvodima ili savetima, podacima prikazanim na našem sajtu. Sabihandmade.com nije odgovoran za bilo kakvu grešku u tekstu, slici ili bilo kojem delu sadržaja.

 

Celokupan sadržaj sajta je prikazan u najboljoj nameri i ostavlja mogućnost nenamerne greške, te ovim upozoravamo korisnike da to imaju u vidu, a korisnici sajta prihvataju takvu mogućnost.

 

Saglasnost i promene uslova

 

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Obavezujemo se da ćemo se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani. Poznavanje ovih uslova kupovine obaveza je korisnika.

 

Slobodno nas kontaktirajte ukoliko imate neka pitanja.

Sabi Handmade

 

    Natural & Handmade

  Skin Care

|